Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DP

D46a63d30a87k 85P66e15t47r

22. 8. 2013 10:51

Jmenuji se Dalibor, Dalibor Fousek a píši věci poněkud naivní.

5 7
možnosti

Naopak,Dadaku,píše velmi přesně

5 2
možnosti
ZB

S autorem článku nemohu souhlasit ve všech názorech na prezidenta. Má sice pravdu, že prezident se neměl společensky znemožnit v přímém přenosu a ještě při tak sváteční a pro Čechy významné akci.  V ostatním ale už s ním souhlasit nemohu, protože pan Zeman udělal tolik záslužné práce za posledních několik měsíců, že si zaslouží spíše slova díků.

11 11
možnosti
LK

L61u69b87o73š 23K12r61i54m90l

22. 8. 2013 12:20

Bohužel nejsem schopen ji najít:-( , ale možná mezinárodní ostuda, lhaní, opilství a ostatní "výstřelky" jsou ta Vámi zmiňovaná "záslužná práce" ;-D

Jinak naprostý souhlas s autorem. Máme v elitě obraz naší společnosti.!!

7 3
možnosti
BK

Kolik je ti roků,že si troufáš kritizovat pan prezidenta??Co jsi v životě dokázal,že si dovoluješ kritizovat člověka,který se snaží. aby se měli dobře všichni v téhle republice a né jenom někdo??Kde jsi byl v r.1989,kdy se zkoušela mluvit pravda,než jí zase několik kamarádíčků zničilo a DOVOLILO ROZKRÁST a ZPLUNDROVAT co se od války podařilo vybudovat.Komunista nejsem a nikdy jsem nebyl,jen jsem s nimi měl samé problémy, ale už se nemohu dívat a poslouchat jak někteří poserové se snaží nyní zviditelňovat a za komoušů byli zalezlí a zvedali ruce na všechno.Ale to ty nemůžeš pochopit,a to tě omlouvá,když jsi byl v té době ještě na houbách.Nesnaž se psát o něčem, co jsi jen někde slyšel, nebo nějaký ňouma napsal.

10 34
možnosti
KC

Dost ujetý názor!  :-/

22 4
možnosti
JSS

Téma kibicování nenechá se nezúčastnit!

          Dobu, kdy má být vše každého, přesto v ohromné hierarchii moci - to by si mohlo přát jen pár vyšinutých... Jenže vy nezmiňujete  dobu, kdy pod pláštíkem národní kuponovky došlo k rozkradení společného a devastace kontinuity hospodářské provázanosti, prostě jakoby podání ruk mnohým barbarům za jásání ohloupených. 

           Dneska vymalováno, tak je třeba držet pozice "Stůj co stůj"!

Peníze válcují vše:  odměnu za pořádnou práci, zdraví i lidskou důstojnost a bytí.  Nebo si myslíte, že jsme dospěli vrcholu "Sametu"?

4 2
možnosti
AJ

a teď si to po sobě přečtěte !

2 1
možnosti
  • Počet článků 80
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1065x
obyčejný pracující člověk, správce domény o vzdělávání a trhu práce www.vzdelavacisluzby.cz

Seznam rubrik